تبلیغات اسلامی خوزستان ۱۰ میلیارد برای تجهیزات مساجد هزینه کرد
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان از هزینه ۱۰ میلیارد ریالی به منظور خرید تجهیزات برای مساجد این استان خبر داد.
به گزارش مسجدنیوز، حجت الاسلام بلک عصر یکشنبه در جلسه طرح استانی بوسه بر پیشانی ماه خدا اظهار کرد: ۸۵ جلسه تفسیر قرآن ویژه ماه رمضان تا کنون برگزار شده است به منظور استقبال از ماه رمضان طرح طلایه داران تبلیغ را به صورت منظم در تمامی شهرهای خوزستان اجرا کردیم و تا کنون ۹۰ هزار جلسه تبلیغی در راستای طرح طلایه داران تبلیغ انجام شده است.
وی افزود: بسته هایی را به منظور تأمین محتوای تبلیغی مبلغان پیش بینی کرده و تعداد ۵۰۰ بسته را میان آنها توزیع کردیم. در ارتباط با طرح آذین بندی مساجد نیز غبارروبی و برگزاری جشن در یک هزار و ۵۰۰ مسجد سراسر استان انجام دادیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان تصریح کرد: در ارتباط با برگزاری مراسم های افطاری مردمی بالغ بر ۲۰ هزار مرکز در شکل های مختلف این مراسم را برگزار کردند. خوشبختانه برگزاری مراسم افطاری امسال در تمامی استان افزایش چشمگیری داشته و مردم نیز همکاری بسیار خوبی داشتند.
بلک بیان کرد: برنامه سال اولی ها جزو جاذب ترین برنامه های این ماه بود که با حضور حداکثری فرمانداران در خوزستان برگزار شد. از ابتکار برای برگزاری این برنامه بسیار خرسند هستیم چرا که با استقبال خیلی زیادی از سوی نوجوانان مواجه شد.
وی اضافه کرد: جلسات جمع خوانی قرآن کریم امسال با کیفیت برتری نسبت به سال گذشته برگزار شدند. در برخی از شهرها ظرفیت مکان برگزاری جلسات تکمیل شد در حالی که سال گذشته برای آوردن مردم مشکل داشتیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: امسال ۵۰۰ مراسم جشن به مناسبت نیمه شعبان در سراسر استان برگزار شد. برای تأمین نیاز مساجد استان ۱۰ میلیارد ریال تجهیزات و امکانات فراهم کردیم.
بلک اظهار کرد: امسال اولین سالی بود که اجرای برنامه ها را با چنین انسجامی شاهد بودیم و حضور فرمانداران نیز بسیار چشمگیر بود. امیدوارم این کارها به صورت مستمر اجرا شده و قطعا در سال های آینده شکوفایی بیشتری پیدا می کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان نیز در این جلسه عنوان کرد: بعد از عید فطر ارزیابی فعالیت تمامی دستگاه های استان در زمینه ماه رمضان انجام می شود ولی به نظر می رسد که فعالیت های چشمگیر و قابل توجهی در استان انجام شده است.
فرج اله خبیر افزود: در اجرای برنامه های ماه رمضان با مشکلات مختلفی به ویژه در تبلیغات محیطی روبرو بودیم که امیدواریم در سال های آینده نقایص و مشکلات برطرف شود.
وی یادآور شد: سال گذشته کمتر شاهد برگزاری جشن گلریزان بوده و عمده این جشن ها در اهواز برگزار می شد ولی امسال در شهرستان ها نیز شاهد برگزاری جشن گلریزان بودیم. امیدواریم با کمک خیران نیک اندیش استان در سال های آینده شاهد اتفاقات بهتری باشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان تأکید کرد: همه برنامه ها و طرح های مختلفی که در طرح بوسه بر پیشانی ماه خدا اجرا می شود برای مردمی شدن این برنامه های معنوی است. باید به سمتی پیش برویم که از یک ماه قبل از شروع ماه رمضان همه مردم، اصناف، گروه های اجتماعی و دستگاه های اجرایی برنامه های استقبال از این ماه را تدوین کنند.
خبیر در پایان گفت: در استان خوزستان مردم عنایت بیشتری به عید فطر داشته و یکی از اعیاد اصلی آنها محسوب می شود. تقویت این موضوع می تواند به اتحاد بیشتر میان مردم کمک کند.
به گزارش خبرنگار مهر، طرح «بوسه بر پیشانی ماه خدا» برای اولین بار از سوی استاندار خوزستان مطرح و با برگزاری چندین جلسه و تشکیل کارگروه های مختلف به عنوان بخشنامه به فرمانداران، بخشداران، دهیاران و همه مدیران دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شد. این طرح بر لزوم «مردم محوری» تأکید و کار نظارت، هدایت و پشتیبانی را بر عهده فرمانداران، بخشداران و مدیران اجرایی استان قرار داده است.
محور قراردادن روح قرآن و فرهنگ قرآنی به عنوان سیمای کلی جامعه، فراهم کردن روح شوق و اشتیاق به روزه داری، ایجاد آگاهی و آموزش لازم جهت تبیین احکام روزه داری، آداب معنوی روزه داری و آشنایی با مناسبت های ماه مبارک رمضان، پررنگ کردن جشن نیمه ماه مبارک رمضان با هدف اکرام از جمله اهداف این طرح است
1394/4/22
منبع: مهر
N843/U0/S3,/C13/T1