کانون مساجد در تمامی حوزه های علمیه مازندران تشکیل شود/جشنواره امام سجاد(ع) طلاب را در مسیر امام شناسی قرار می دهد

مدیر حوزه های علمیه مازندران فعالیت کانون فرهنگی هنری در حوزه های علمیه را تحسین برانگیز دانست وگفت: تلاش شود اگر منع قانونی ندارد، کانون در همه حوزه هایی که حسینیه و نمازخانه دارند تشکیل شود.
به گزارش پایگاه خبری مسجد نیوز,حجت الاسلام محمود ابوترابی، مدیر حوزه های علمیه مازندران امروز(3مهر) در دیدار با حجت الاسلام محمود علیخانی، سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد دیارعلویان از فرهنگ قرآنی و اهل بیت(علیهم السلام) بعنوان فرهنگی تحول آفرین یادکرد و گفت: بعضی از آیات قرآن کریم اساس عالم بشریت را با مساجد گره می زنند و برای انجام کارفرهنگی در این پایگاه های دینی باید مورد توجه باشند.
وی با تاکید براینکه برای حفظ زمین از فساد باید مساجد حفظ شوند، افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد بخشی از رسالت دفاع درمقابل هجوم شیاطین وپاکسازی زمین از فساد را عهده دار هستند.
حجت الاسلام ابوترابی ادامه داد: امروز که دشمن افکار و اندیشه های اعتقادی را هدف گرفته کانون ها بهترین پایگاه برای حفظ دین و اعتقادت نسل جوان هستند.
وی پیرامون فعالیت روحانی بعنوان مدیر طبیعی مسجد، اظهار کرد: روحانی چه مقدار می تواند مردم شناس، دین شناس باشد درس هاو داشته های خود را به سبک و سیاق جوان امروز ارائه دهد مهم است؛ برخی روحانیون دیتای اطلاعاتی بالایی دارند اما در نقل و انتقال با زبان مخاطب مشکل دارند.
حجت الاسلام ابوترابی گفت: کانون های مساجد با سازکارهای خود سازماندهی روحانیون در مساجد را مورد توجه دارند و فعالیت ارزنده ای است که روحانی درراس فعالیت های فرهنگی، دینی، آموزشی و... باشد.
وی ادامه داد: بصورت کلان براین اعتقاد استوارم که فعالیت کانون های فرهنگی هنری، کاری ارزنده است و هرگونه مساعدتی در این حوزه لازم باشد آمادگی همکاری از جانب حوزه های علمیه استان وجود دارد.
حجت الاسلام ابوترابی با استقبال از اجرای طرح های قرآنی نظیر مدهامتان در حوزه های علمیه، افزود: برای همکاری متقابل بایستی فراخوان ها و پوسترها به حوزه علمیه استان ابلاغ شود تا در مدارس علمیه استان توزیع شود.
وی اضافه کرد: استقبال از این طرح ها منوط همکاری و حضور کارشناسان کانون های مساجد استان است تا طلبه ها رسما پای کار آیند.
حجت الاسلام ابوترابی همچنین طرح تجلیل از حافظان و قاریان طلبه رااقدامی شایسته دانست و گفت: آماده همکاری جهت تداوم این طرح هستیم.
وی تاکید کرد: مشترکات فعالیت حوزه های علمیه و کانون های فرهنگی هنری مساجد شناسایی شود و رابطینی برای اجرای مشترک فعالیت ها مشخص گردد.
حجت الاسلام ابوترابی فعالیت کانون فرهنگی هنری در حوزه های علمیه را تحسین برانگیز دانست وگفت: تلاش شود اگر امکان دارد و منع قانونی ندارد تشکیل کانون را در همه حوزه هایی که حتی مسجد ندارند و حسینیه و نمازخانه دارند صورت گیرد.
وی خاطرنشان شد: طلاب به واسطه پایگاه های بسیج پیرامون بحث بصیرت افزایی کار می کنند و همین طلبه ها در آینده نزدیک پس از فراغت از تحصیل باید در کانون های مساجد کارکنند چه بهتر که از ابتدا با این کانون ها آشنا باشند.
حجت الاسلا م ابوترابی برگزاری جشنواره امام سجاد(علیه السلام) را اقدامی ارزشمند دانست وافزود: باید در این حوزه بیش از پیش فعالیت انجام شود.
وی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه در حوزه امام شناسی ضعیف عمل می کنند و بحث امامت شناسی در حوزه های علمیه کم کار می شود، افزود: بیش از 42 و 43جلد کتاب در حوزه امام شناسی وجود دارد اما کم تر مورد توجه قرار می گیرد و جشنواره امام سجاد(علیه السلام) راهکار خوبی برای قرار گرفتند در مسیر معرفت شناسی و امام شناسی است.
حجت الاسلام ابوترابی با بیان اینکه بیش از یکصد آیه درخصوص زبان بدن در قرآن کریم وجود دارد که در خصوص ارائه این آیات به جامعه علمی کم کار شده است، افزود: در خارج از مرزهای ایران اسلامی رشته ای با عنوان زبان بدن ایجاد شده اما ما که منبع غنی مانند قرآن دراختیار داریم کم کاری می کنیم.
منبع: شبستان
N7777/U5/S1,6,/C27/T1