داور کویتی سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن؛
تجمع نخبگان قرآنی باعث تبادل تجربه می شود
« عبدالله احمد سقر ایل» تاکید کرد: تجمع نخبگان قرآنی در قالب مسابقات بین المللی قرآن در ایران باعث مبادله تجربه ها و وحدت اسلامی می شود.
«عبدالله احمد سقر ایل» داور کویتی سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن در گفتگو با خبرنگار مسجدنیوز گفت: از ده سال پیش داور بین المللی قرآن بوده ام و امسال دومین سالی است که در ایران داوری می کنم، بار اول سال گذشته داور مسابقه طلاب دینی بودم.
وی درباره اینکه تجمع نخبگان قرآنی در مسابقات قرآن تا چه میزان در بیداری اسلامی و نزدیکی به تمدن نوین اسلامی تاثیر گذار است، گفت: تجمع نخبگان قرآنی امری مهم محسوب می شود که باعث وحدت اسلامی در میان جمعی می شود که خدای واحد و نبی واحد دارند و همچنین به مبادله تجربه ها می انجامد و همین امر باعث تحکیم و توقیت بیداری اسلامی می شود.
عبدالله احمد سقر ایل در پاسخ به این سوال که امروز جهان نیاز دارد تا با محوریت قرآن و توجه به آموزه های دین اسلام به مبارزه با دشمنان بپردازد تا چه میزان در این مسئله تاکنون موفق عمل کرده ایم، گفت: با تدبر در قرآن که محور اصلی نیز محسوب می شود، می توانیم تاثیر گذار عمل کنیم.
وی درباره نقطه قوت آیین نامه سی و پنجمین دوره مسابقه قرآن کریم، اظهار کرد: اولین نقطه قوت این مسابقه، برگزاری منظم این مراسم با دقت و توجه بوده است و گذاشتن سطوح مختلف در بخش، بانوان، برادران، دانش آموزان، طلاب و روشندلان مسابقات قرآن ایران را نسبت به کشورهای دیگر متمایز کرده است.
وی در خصوص برگزاری هر چه بهتر مسابقات و داوری در ایران، خاطر نشان کرد: طبعا این مسابقات قرآن نقاط مثبت بسیاری داشته است و اما درباره بهتر برگزار شدن آن نقطه نظرهایی دارم که نوشته و روز آخر ارائه خواهم داد و تنها می توانم بگویم که بهتر است قاریانی که برای مسابقات بین المللی انتخاب می شوند، پیش از آن در کشور خود مورد ارزیابی قرار گرفته و بهترین ها به مسابقات اعزام شوند.
منبع: خبرگزاری شبستان
N6895/U12/S1,2,7,/C0/T2