حضرت خدیجه (س) نقش عظیمی در نشر معارف اسلام داشت
عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) در نشر معارف والای اسلام نقش بزرگی داشت گفت: ایشان با بخشیدن تمام ثروتش به پیامبر نقش برجستهای در نشر معارف اسلام و یاری دین خدا داشت.
به گزارش مسجدنیوز،حجتالاسلام محمدمهدی نادریقمی با اشاره به ابعاد مختلف زندگی حضرت خدیجه (س) افزود: پشت کردن به ارزشهای منحط اجتماعی و روی آوردن به ارزشهای واقعی از مواردی است که میتوان در زندگی حضرت خدیجه (س) به آن توجه کرد.
وی با اشاره به پررنگ بودن بعد عاطفی در زنان ابراز کرد: زنها معمولا با روحیه ذاتی و عاطفی شدیدتر بیشتر مورد تاثیر جو اجتماعی و همرنگی با جماعت هستند اما زمانی که حضرت خدیجه (س) ارزشهای موجود را منحط و باطل تشخیص داد جدی و استوار پای ارزشهای جدید ایستاد و هزینههای گزاف آن را نیز پرداخت کرد.
عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) ادامه داد: در اثر ازدواج ایشان با رسول گرامی اسلام خویشاوندان و دوستانش به ایشان پشت کردند و این یکی از هزینههایی بود که این بانوی گرانقدر با روی آوردن به اسلام متحمل آن شد.
نادریقمی با اشاره به دیگر ابعاد زندگی حضرت خدیجه (س) اضافه کرد: بحث ایثار و فداکاری ایشان از نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: افرادی حق و حقیقت را تشخیص میدهند و تبعات آن را نیز به جان میخرند و عدهای حق را تا جایی میپذیرند که تبعات نداشته و یا تبعات اندکی داشته باشد.
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) افزود: پذیرش حق برای برخی از افراد اگر نیاز به گذشت فوقالعادهای باشد قابل قبول نیست اما ایشان تمام تبعات پذیرش اسلام و حقیقت ناب آن را به جان خریدند.
نادریقمی نقش حضرت خدیجه در ترویج معارف اسلام را مورد توجه قرار داد و گفت: ایشان تمام ثروتش را در اختیار پیامبر(ص) قرار داد تا برای نشر اسلام از آن استفاده کند و این یکی از بزرگترین خدمات آن حضرت به دین اسلام بود که باید برای ما الگو باشد.
وی اضافه کرد: حضرت خدیجه (س) انسان بزرگی بود که در راه اهداف و ارزشهای دینی و اسلامی ایثار و گذشت فراوان داشت و چیزی را که میتوانست برای دنیایش ذخیره کند برای آخرتش اندوخت.
عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) پایداری و مقاومت حضرت خدیجه (س) را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: ایشان با پذیرش حق به مشکلاتی مانند تحریمهایی که نظیر آن را امروز مشاهده میکنیم مواجه شد اما تا پای جان در برابر مشکلات ایستادگی کرد.
نادریقمی با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) از خانوادهای مرفه بود ابراز کرد: ایشان در برابر همه مصائب و مشکلات پایداری کرد و تحریمها و شرایط شعب ابیطالب باعث بیماری و رحلت ایشان شد.
وی چگونگی رحلت این بانوی بزرگوار را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: این موضوع یک درس مهم برای ما مسلمانان است که وقتی به ارزشهای واقعی و والا دست پیدا میکنیم باید تا سر حد مرگ پای آن ارزشها بایستیم.
منبع: فارس
N676/U0/S3,/C19/T1