استاندار کرمان:
لايه بعدي اقتصاد مقاومتي در استان، راه اندازي شوراياري هاي مساجد و محلات است
استاندار کرمان گفت: لايه بعدي اقتصاد مقاومتي که به طور جد آن را پيگيري مي کنيم، راه اندازي شوراياري هاي مساجد و محلات است که بتوان فن و مهارت توانمند سازي را به مردم آموزش داد.
عليرضا رزم حسيني در جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان، گام دوم مثلث توسعه اقتصادي منطقه يک (شهرستان منوجان)، افزود: توليد ثروت و توزيع عادلانه آن از آموزه هاي اسلام است که همواره به آن تاکيد شده است و انتظار مي رود مسئولان فرهنگي بيشتر در اين زمينه کار کنند.
وي با اشاره به حديث شريفه «من لا معاش له لا معاد له»، اظهار داشت: جامعه نيازمند فرهنگ کار و تلاش براي رسيدن به اهداف متعالي انقلاب است و پيامبر اکرم مي فرمايد فقر مردم را به جهل مي کشاند، بنابراين ائمه جمعه بايد در راستاي اين فرهنگ سازي تلاش کنند.
استاندار کرمان افزود: چيزي که ضرورت دارد و تکميل کننده سياست هاي اقتصاد مقاومتي است، فرهنگ سازي کار و تلاش است و بايد بتوانيم آن را در کشور نهادينه کنيم.
رزم حسيني تقويت اقتصاد خانوار روستايي و شهري را خلاصه اي از تعريف اقتصاد مقاومتي دانست و گفت: با اجراي ابتکارات در کارها مي توانيم اقتصاد مقاومتي را اجرايي نماييم.
استاندار کرمان ادامه داد: از ابتداي آغاز به کار دولت تدبير و اميد در استان کرمان در سه محور کار دنبال شده که ساختار آن تحت عنوان مثلث توسعه اقتصادي تدوين و اجرا گرديده است.
رزم حسيني با اشاره به اضلاع مثلث توسعه اقتصادي که سرمايه گذاران و کارآفرينان جزئي از آن هستند، گفت: وقتي سرمايه گذاري صورت مي گيرد به معناي کار جهادي است که توانسته براي افراد بيکار اشتغالزايي کند.
وي خاطرنشان کرد: مدل مثلث توسعه اقتصادي طي چهار سال گذشته با کارنامه اي موفق در سطح استان اجرا شده است.
استاندار کرمان گفت: دومين مدلي که در استان تحت عنوان مثلث توسعه اقتصادي اجرا شد، بحث معين هاي اقتصاد مقاومتي بود که از مهر ماه 1393 از محروم ترين نقطه استان (قلعه گنج) آغاز گرديد.
رزم حسيني افزود: امروز اين مدل در سطح استان بسط يافته و موجب شده که مقام معظم رهبري در چندين سخنراني رسمي از آن به عنوان ايده اي موفق ياد کنند و رياست جمهوري هم طي ابلاغي به وزير کشور خواستار آن شدند که توفيقات استان در سطح کشور اجرايي شود.
استاندار کرمان گفت: به دنبال تبليغ نيستيم بلکه به دنبال تعميق و استمرار طرح اقتصاد مقاومتي هستيم و استمرار اين طرح بايد دغدغه ائمه جمعه و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي باشد.
رزم حسيني ادامه داد: نامگذاري چندين سال متوالي به عنوان هاي اقتصاد مقاومتي از سوي مقام معظم رهبري حاکي از اين امر است که نبايد اين فرصت ها را از دست داد.
وي خاطرنشان کرد: امروز سبکي که در استان کرمان اجرا مي شود، کارهاي مختلف فرهنگي، آموزشي، کشاورزي، صنعتي و ... را متناسب با هم در بر دارد اما رسانه و زبان ما از بيان آن قاصر است.
استاندار کرمان ادامه داد: لايه بعدي اقتصاد مقاومتي که به طور جد آن را پيگيري مي کنيم، راه اندازي شوراياري هاي مساجد و محلات است که بتوان فن و مهارت توانمند سازي را به مردم آموزش داد.
***رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان نيز در اين جلسه گفت: معين اقتصاد مقاومتي منطقه يک شهرستان منوجان، برنامه اجرايي و عمليات دو ساله خود را مشتمل بر 56 طرح در سه بخش پروژه هاي اشتغال زا و توانمند سازي محلي اجرا خواهد کرد.
جعفر رودري افزود: نرخ فعاليت در سال 90 در شهرستان منوجان 35/19 درصد بوده است که در سال 95 اين رقم به 38/15 ارتقاء يافته است.
وي افزود: اشتغال نيز در شهرستان منوجان در سال 90 ، 14 هزار و 457نفر بوده است که در سال 95 به 17 هزار 137 نفر رسيده است که رشد خوبي داشته است و تعداد بيکاران اين شهرستان در سال 90 نيز 4 هزار و 26 نفر بوده که در سال 95به 2 هزار و 732 نفر کاهش يافته است.
***فرماندار منوجان نيز در اين جلسه گفت: 27 پروژه عمراني در شهرستان منوجان با اعتباري بالغ بر 55 ميليارد تومان و اشتغالزايي براي 200 نفر در حال اجراست.
***حجت الاسلام رضواني امام جمعه منوجان نيز در اين جلسه با اشاره به منويات مقام معظم رهبري مبني بر اين که بالاترين مبارزه با آمريکا خدمت به مردم عزيز و فداکار است، گفت: اگر مي خواهيد مردم پاي انقلاب و اسلام بايستند، بهترين راه مبارزه با دشمنان نظام، خدمت به مردم است.
منبع: آریا
N5479/U6/S2,3,/C21/T1