ریشه تاریخی حملات تکفیریها علیه مساجد
از زمان شکل گیری وهابیت در عربستان و به قدرت رسیدن این جریان ضد دینی در مهد تولد اسلام، حمله به نماد های دینی و تاریخی اسلام و نیز مساجد نیز بارها دیده شده است.
خبرگزاری مسجد نیوز: از حمله تروریستی گروهک داعش به مسجد الروضه در شمال شبه جزیره سینا تاکنون 305 شهید و 128 زخمی گزارش شده است که 27 نفر از شهدا کودک بوده اند. در این حمله که در روز جمعه 3 آذر 1396 رخ داد و با انفجار مسجد الروضه همراه بود، حدود 30 تروریست داعشی مشارکت داشتند. در این حمله ،مسجد الروضه توسط تروریست ها منفجر شد. اقدامی که از تروریست های داعشی و سایر تروریست های تکفیر که به نوعی از تنه اصلی سازمان القاعده سر بیرون آورده اند، بارها در سوریه، عراق، افغانستان و مصر و لیبی دیده شده است. سازمانی که در تولد و ادامه حیاتش به اعتراف رهبران امریکایی دولت های امریکا – پاکستان – عربستان و رژیم صهیونیستی نقش بارزی داشته اند. سوالی مطرح است؛ چرا تروریست های تکفیری مساجد را به عنوان هدف انتخاب می کنند و ریشه این رفتار آنها در کجا قرار دارد؟
- در طول تاریخ بارها شاهد حملات به مساجد بوده ایم. در زمان حمله مغول ها به جهان اسلام، مساجد از این حملات مصون نماندند. با توجه به فقدان اعتقادات آسمانی در جامعه مغول آن زمان، این اقدام آنها علیه مساجد چندان غریب نبود. هرچند بعد ها ایرانیان توانستند مغولان حاکم را با پیام آسمانی اسلام آشنا کنند و آنها به عرصه خدمتگزاری به اسلام بکشانند.
- صلیبیون نیز در سوابق خود در کنار همه جنایات ضد بشری خود در جهان اسلام، اقدام علیه مساجد را به عنوان یک راهکار راهبردی در منطقه غرب آسیا در دستور کار قرار دادند. تا جائی که مسجد الاقصی که قبله نخست اسلام و محل عروج پیامبر اسلام است ، به اصطبل اسب های آن ها تبدیل شده بود. این اقدام از جهان مسیحت که خود پیرو یک آئین آسمانی اند و در کتبشان تاکید بر دین آخر الزمانی شده است، اقدامی غریب بود و نشان از غلبه مادیت بر معنویت آسمانی مسیحیت دارد. غلبه ای که هنوز می توان در جهان غرب از آن نشانه هایی یافت. سوزاندن قرآن توسط کشیش امریکایی و حمله به مساجد در اروپا و امریکا نشان از این غلبه دارد.
- رژیم صهیونیستی نیز از زمان اشغال سرزمین فلسطین با هدف حذف هویت اسلامی فلسطین و ریشه های تاریخی این سرزمین اقدام به تخریب گسترده مساجد و یا تغییر کاربری آنها از مساجد به قمارخانه و کاباره و غیره کرده است. در حال حاضر هم با توجه به تغییر شرایط در غرب آسیا و خروج اولویت فلسطین از جهان اسلام برنامه های خود علیه مسجد الاقصی را با شتاب بیشتری پیگیری می کند. مطرح شدن و اقدام صهیونیست ها در تقسیم زمانی یا مکانی مسجد الاقصی از جمله این برنامه ها است.
- هندو ها در هندوستان نیز در سوابق خود حمله به مساجد را دارند که شاید آخرین آن حمله به مسجد بابری و تخریب کامل آن بود. مسجدی تاریخی و زیبا که یک شاهکار معماری بود؛ در اثر اقدامی تروریستی، جهانیان را از لذت زیبایی یک شاهکار معماری در هند محروم ساختند. البته هرگاه در هند اقداماتی تفرقه انگیز دیده شده است، در پشت آن رد پایی از جریان صهیونیستی – استعماری سلطه غربی دیده شده است که با اهداف خاصی آرامش جامعه هندی را برای مدتی هدف قرار داده اند. کما این که ارتباط رهبران هندوهای افراطی حمله کننده به مسجد بابری با رژیم صهیونیستی نیز در همان زمان فاش شد.
- از زمان شکلگیری وهابیت در عربستان و به قدرت رسیدن این جریان ضد دینی در مهد تولد اسلام، حمله به نماد های دینی و تاریخی اسلام و نیز مساجد بارها دیده شده است. حمله به کربلا و تخریب بارگاه ملکوتی حسین ابن علی علیه السلام و یا تخریب قبور ائمه بقیع از نمونه های آشکاری است که وهابیت حاکم بر عربستان در سابقه پر از جنایت خود دارد.
- داعش نیز یک پدیده تکفیری است که از آبشخور فکری وهابیت ارتزاق می کند و فتاوای علمای وهابی عربستان مبنی بر ضرورت پیوستن و حمایت از این جریان تروریستی و تائید همه اقدامات ضد بشری و ضد دینی آنها از جمله منفجر کردن مساجد متعدد در عراق و سوریه نشان از عمق حمایت وهابیت از تروریست های تکفیری دارد.
- با توجه به این که مغول ها، صلیبیون، هندوهای افراطی بت پرست، صهیونیسم و وهابیت انگلیس ساخته حاکم بر عربستان در سابقه خود یک چیز مشترک دارند و آن حمله به مساجد اسلام و کشتار مسلمانان نمازگزار است، آیا نباید ارتباط داعش با این ریشه مشترک مورد توجه قرار گیرد؟ آیا جای این سوال نیست که چگونه با این ریشه مشترک، تکفیری ها خود را با اسلام منتسب می کنند ؟
منبع: ایسکا نیوز
N4712/U7/S2,4,/C40/T3