لزوم افزایش تیراژ کتابهای دینی

رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به کاهش تیراژ کتاب در کشور گفت: با تیراژهای 5 هزارتایی نمیتوانیم جهانی شویم بلکه باید به فکر تیراژهای میلیونی با چندین زبان زنده باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی بعد از ظهر امروز در دیدار با کارکنان بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء و مراکز وابسته که در سالن همایشهای این بنیاد برگزار شد، گفت: نامگذاری سال نو به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل توسط مقام معظم رهبری باید مسئولین را به اجرا کردن قوانین تصویب شده در این زمینه وا دارد که این امر نیازمند عزم ملی و اداره جدی دارد.
وی ابراز کرد: هدف بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء در آغاز کار، تنها چاپ و انتشار تالیفات آیتالله جوادی آملی بود اما اکنون دامنه کار این مدرسه بزرگ فکری به اندازهای رسیده است که در پی مطرح کردن اندیشههای اسلامی در سراسر دنیاست.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء افزود: در حال حاضر 152 جلد کتاب توسط پژوهشگران این بنیاد در حال تولید هستند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات منظم در طول سال ادامه داد: در سال گذشته بیش از 80 جلسه با حضور مسئولین بخشهای مختلف بنیاد برگزار کردیم چون تمام تولیدات این بنیاد باید به تایید آیتالله جوادی آملی برسد بنا بر این دقت ویژهای لازم است و وجود این جلسات ضرورت خاصی دارد.
جوادی آملی گفت: در طول سال دیدارهایی در سطح وزرا، استانداران، شهرداران و مسئولین بخشهای مختلف کشور با آیتالله جوادی آملی برگزار میشود و هماهنگی این دیدارها با برنامهریزیهای قبلی و جلسات چند ساعته انجام میشود.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء با بیان اینکه دستگاههای حسابرسی کشور، فعالیتهای این بنیاد را رصد میکنند اظهار کرد: با پیگیریهایی که انجام میدهیم، اعتباراتی را از دولت و مجلس دریافت میکنیم اما این مبالغ اندک هستند و گاهی مجبور به قرض گرفتن میشویم.
وی افزود: دولت و مجلس باید از فعالیت این گونه موسسات پشتیبانی کنند چون سود این فعالیتها به همه جهان اسلام میرسد.
جوادی آملی فعالیتهای معاونت پژوهش بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء را مورد توجه قرار داد و گفت: از مهمترین و ارزشمندترین فعالیتهای معاونت پژوهش این بنیاد، بهروزرسانی تفسیر تسنیم طی یک سال بود.
این مسئول اضافه کرد: این معاونت همه فعالیتهای علمی و پژوهشی تصویب شده در سال 94 را انجام داد.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به فعالیتهای بنیاد در زمینه آیتی ابراز کرد: در گذشته چندین سایت نامنظم داشتیم اما در سال گذشته با ایجاد یک پورتال جامع، که شامل سایتهای مرجعیت، پژوهشگاه، اخبار و... است، نظم و هماهنگی خوبی در زمینه فعالیتهای آیتی پدید آوردیم.
وی گفت: بر این باوریم که همه فعالیتهای بنیاد باید دارای هنر رسانهای باشند به همین دلیل در سال گذشته با تشکیل شورای رسانهای، توانستیم 23 هزار دقیقه از برنامههای آیتالله جوادی آملی را ثبت و ضبط کنیم.
جوادی آملی افزود: درسهای تفسیری و فقهی آیتالله جوادی آملی به شکل آنلاین از سایت بنیاد پخش میشوند و تا کنون شاهد استقبال فراوانی از این امر بودیم.
وی تاکید کرد: فعالیتهای بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء باید بسیار گستردهتر از این اندازه باشد اما به دلیل کمبود بودجه ناچاریم که در همین حد کار کنیم.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء با بیان اینکه این بنیاد باید همه سخنان آیتالله جوادی آملی را به دنیا عرضه کند ابراز کرد: بسیاری از سخنان آیتالله جوادی آملی جدید هستند و در هیچ کتابی یافت نمیشود بنابر این باید برای عرضه این مطالب به دنیا تلاش بیشتری بکنیم چون جامعه چنین انتظاری از ما دارد.
وی افزود: هماکنون 400 دانشپژوه در این بنیاد مشغول تحصیل در رشتههای مختلف هستند و افزون بر آن، هزاران استاد و پژوهشگر بدون هیچ چشمداشتی آرزوی حضور و خدمت در این مجموعه را دارند.
جوادی آملی با اشاره به استقبال علویون ترکیه از مباحث تفسیر نهجالبلاغه آیتالله جوادی آملی ابراز کرد: جایگاه امام علی(ع) را باید با نهجالبلاغه نشان داد نه با تصاویر شیر و شمشیر.
وی بر لزوم افزایش تیراژ کتابهای دینی تاکید کرد و گفت: با تیراژهای 5 هزارتایی نمیتوانیم جهانی شویم بلکه باید به فکر تیراژهای میلیونی با چندین زبان زنده باشیم.
منبع: فارس
N2835/U0/S6,/C19/T1