از ساخت مسجد در كرمانشاه تا ريلگذاری راه پله منزل يك معلول

جهادگران بسيجی در اردوهای جهادی بعضا تا 1 ماه در مناطق محروم باقی میمانند.
به گزارش مسجدنیوز، اين روش از برگزاری اردوی جهادی در عين اينكه بسيار مفيد است، محدوديتهايی را نيز با خود به همراه دارد. از جمله اينكه فقط در ايام تعطيلات تابستان و عيد قابل انجام است و ديگر اينكه ساير اقشار مردم از حضور در آن باز میمانند؛ هجرت از خانه برای مدت طولانی برای جوانان و دانشجويان كاری جذاب و در عين حال آسان است اما برای يك جوشكار، يك بنا، يك مهندس برق، يك كارمند و ... كه سرپرستی خانواده و انجام وظايف مشخصی را بر عهده دارد حضور در اين اردوها به ميزان قابل توجهی سخت است و او را با چالش مواجه میكند.
آن دسته از بسيجيانی كه علاقهمندی بيشتر به خدمترسانی اجتماعی به مردم محروم از خود نشان میدهند و اين مساله جزو اولويتهایشان است، برای اين مساله چارهای انديشيدهاند؛ برگزاری اردوهای جهادی يك روزه و كوتاهمدت در منطقه محل اسكان.
در همين زمينه عباس نوابی، مسئول بسيج سازندگی حوزه مقاومت بسيج شهيد ابراهيمی قم، تجربه خوبش در برگزاری اردوی جهادي كوتاهمدت را با ما در ميان گذاشته است؛ او اخيرا به همراه بسيجيان حوزه شهيد ابراهيمی به صورت رايگان راه پله منزل يك فرد معلول را ريلگذاری و مناسبسازی كرده است.
منبع: ایکنا
N2650/U0/S2,/C22/T1