حملات علیه مسلمانان در آمریکا به سطح بی سابقه ای افزایش یافته است
فعالان جوامع اسلامی در آمریکا می گویند، اقدامات خرابکاری علیه مساجد و تهدیدها علیه مسلمانان در این کشور از زمان حملات ترویستی پاریس تاکنون به سطح بی سابقه ای افزایش یافته است.
به گزارش مسجدنیوز، فعالان مذهبی، افزایش حملات به مسلمانان را نتیجه تحمل ناپذیری نامزدهای جناح راست در کمپین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزیابی کرده اند.
«ابراهیم هوپر» سخنگوی شورای روابط اسلام -آمریکا (CARE) سطح حملات به مسلمانان را در دوران کوتاه پس از عملیات تروریستی در پاریس بی سابقه خواند.
شورای روابط اسلام - آمریکا به عنوان بزرگترین گروه آزادی های مدنی مسلمانان این کشور از 13 نوامبر (22 آبان) تاریخ وقوع حملات پاریس، ده ها گزارش درباره حمله به مسلمانان را بدست آورده که شامل حمله به مسجد «مریدن» در شهر کنتیکت، خرابکاری در مرکز اسلامی «فلاگرویل» در تگزاس و دیوارنویس های توهین آمیز در مرکز اسلامی «اوماها» در نبراسکا بوده است.
فقط در تگزاس، شش مورد تخطی گزارش شده است.
چراغ ها و درب مسجد «لاباک» شکسته شده است و مرکز اسلامی شهر «کورپس کریستی» این ایالت پیام تهدیدآمیز را دریافت کرده که از مسلمانان نمازگزار خواسته می شود «تا قبل از این که دیر شود» به مسیحیت تغییر مذهب دهند.
این اقدام باعث شد مدرسه همجوار این مسجد کلاس های درس را تعطیل و در تدابیر امنیتی اش بازنگری کند.
این شورا می گوید که منزل یک زوج مسلمان در شهر «اورلاندو» در ایالت فلوریدا مورد حمله تیراندازی قرار گرفته و یک زن مسلمان محجبه در ایالت اوهایو « تروریست» خطاب شده است.
همچنین یک راننده تاکسی مسیحی که با مسلمانان اشتباه گرفته شده بود توسط یکی از عابران در شهر «شارلوت» در ایالت کارولینای شمالی مورد حمله وضرب و شتم قرار گرفت.
به گفته ابراهیم هوپر پس از حملات یازده سپتامبر حملات زیادی انجام و در عین حال حمایت هایی از جوامع مسلمان انجام شد اما اکنون دیگر چنین حمایت هایی مشاهده نمی شود.
به گفته این فعالان، لفاظی های علیه مسلمانان در آمریکا که به دنبال حملات ژانویه گذشته به دفتر مجله فکاهی شارلی ابدو در پاریس انجام شد، در نتیجه مناظره های جمهوری خواهان در کمپین های انتخاباتی ریاست جمهوری تشدید شده است.
وی رهبران سیاسی آمریکا را بی تفاوتی در زمینه افزایش نفرت از مسلمانان متهم کرد.
«دونالد ترامپ» نامزد جمهوری خواه آمریکایی در کمپین انتخاباتی اش ثبت اطلاعات مسلمانان در یک پایگاه داده های دولتی خواستار شد و نیمی از فرمانداران آمریکایی اعلام کرده اند که به آوارگان سوری اجازه ورود به ایالت متبوع شان را نخواهند داد.
«بن کارسون» مرد شمار دو جمهوری خواهان در رقابت های ریاست جمهوری آمریکا آوارگان سوری را با «سگ هار» مقایسه کرد کرده است.
امام «شمسی علی» مدیر مرکز مسلمانان جامائیکا در منطقه کوئینز نیویورک گفت حملات پاریس تاثیری بسیار منفی در جوامع مسلمان آمریکا به ویژه در فصل کارزارهای انتخاباتی داشته است.
وی به فرانس پرس گفت: مسلمانان نگران هستند و این نگرانی به جوامع مسلمان در مرز کانادا گسترش یافته است.
در آمریکا حدود هفت تا 10 میلیون مسلمان زندگی می کنند.
6آذر94
منبع: ایرنا
N2391/U0/S7,/C8/T1