تنها ۳۰۰ مسجد در چهارمحال و بختیاری دارای امام جماعت هستند/ آغاز طرح مسجد تراز اسلامی در استان

چهارمحال و بختیاری نماینده ولیفقیه در چهارمحالوبختیاری گفت: از مجموع بیش از ۱۰۰۰ مسجد در استان تنها حدود ۳۰۰ مسجد دارای امام جماعت هستند و درب بسیاری از این مساجد نیز بسته هستند حال آنکه مساجد باید فعال و محل تربیت و کادرسازی و مرکز انسانسازی باشند.
به گزارش پایگاه خبری مسجدنیوز؛ حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام هفتم اسفندماه در جلسه شورای سیاستگذاری امور مساجد چهارمحالوبختیاری که با حضور اعضای این ستاد بهصورت حضوری و ارتباط مجازی با شهرستانها برگزار شد، با اشاره به آغاز طرح مسجد تراز اسلامی در استان، گفت: مقدمات اجرای این طرح و راهکارهای عملیاتی آن از مدتها قبل در سطح شهرستانها آغاز شده و امروز همه چیز برای اجرای این طرح فراهم است، جزوهای که حاوی راهکارها و اقدامات عملیاتی اجرای طرح است در اختیار تمام مساجد گذاشته شده و جلسات توجیهی در این خصوص برگزار شده است.
نکونام بیان کرد: در این طرح امام جماعت در محور کار قرار دارد و طبعاً تمام ارکان مساجد اعم از هیات امنا، فعالان مساجد، کانونهای فرهنگی مساجد، پایگاهها و غیره باید امام مسجد را در این امر یاری کنند و هماهنگ باشند تا این راهکارهای عملیاتی در جهت تحقق مسجد تراز اسلامی اجرا شوند.
نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر اینکه خلاصه طرح مسجد تراز اسلامی بر امر تربیت استوار است، گفت: در راستای تحقق مسجد تراز اسلامی باید بتوان این مکان مقدس را به محل فعالیت فرهنگی و عرصه تربیت اسلامی تبدیل ساخت که در این راستا همه دستگاهها با کنار گذاشتن منیتها باید وارد عرصه شوند و ائمه جماعت و جمعه نیز بیش از گذشته فعال و همافزا باشند.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به مشکلات پرشمار موجود در مساجد استان، اظهار کرد: این مشکلات بهقدری زیاد است که اگر جلسات هرروزه هم تشکیل شود برای احصای مشکلات مساجد و ارائه راهکار و حل آنها زمان اندکی است لذا چه در مبحث نرمافزاری و چه در زیرساختها مشکلات عدیدهای وجود دارد. نباید پرداختن به حل یک مشکل از مسجد زمانبر باشد چرا که ظرفیتهای بسیار خوبی از روحانیون ارزشمند گرفته تا خیران و نیروهای مردمی موجود هستند که باید از این ظرفیتها بهرهگیری شود.
وی ادامه داد: از مجموع بیش از ۱۰۰۰ مسجد در استان تنها حدود ۳۰۰ مسجد دارای امام جماعت هستند و درب بسیاری از این مساجد نیز بسته هستند حال آنکه مساجد باید فعال و محل تربیت و کادرسازی و مرکز انسانسازی باشند، امروز جمهوری اسلامی نیازمند انسانهای تربیت شده و اهل علم، درک و بصیرت است و مهمترین مکان برای تحقق این مهم مساجد هستند.
نکونام با یادآوری ظرفیت مهم ائمه جماعات، پایگاههای مساجد، کانونها و فعالان مساجد، بیان کرد: امروز طرحهایی که در قالب مسجدمحوری و محلهمحوری از سوی برخی نهادها مانند تبلیغات اسلامی، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر انجام میشوند و مسجد و محله را محور فعالیتها قرار میدهند حرکت نیکویی است که باید تقویت شوند.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
N14112/U46/S1,2,/C9/T2