مسجد جامع خرمشهر؛ قرارگاه بسیار مهم تاکتیکی، معنوی و عرفانی در فتح خونینشهر

حجتالاسلام جوشقانیان گفت: مسجد جامع خرمشهر از یکسو محل تجهیز و سازماندهیهابود و نیز در آنجا قرار و مدار اعزامها گذاشته میشد. مسجد جامع خرمشهر قرارگاه بسیار مهم تاکتیکی، معنوی و عرفانی به شمار میرفت.
حجت الاسلام والمسلمین «حسین جوشقانیان» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان درباره نقش مسجد جامع خرمشهر در حماسه آزادسازی خونینشهر ، اظهار کرد: مسجد و جایگاه مسجد در مبانی دینی از یک عقبه بسیار عمیق و تأثیرگذار ادامه دارد و مسجد فیِنفسه نزد رزمندگان و مردم ارزش و جایگاه والا و قدسی دارد. اما مسجد جامع خرمشهر به دلیل اینکه در معرض تهاجم حزب قرار بگیرد قرار گرفت و نزدیک به 19 ماه رژیم بعثی و عوامل سلطه به آن تعویض انجام می شود ، جایگاه ویژه ای پیدا می شود و به عنوان مقاومت اصلی ، ملجا و میعاد و مرکز ثبات مقاومت وجود دارد.
این راوی دفاع مقدس تعریف کرد: رزمندگان از اکناف و از گنبد فیروزه ای مسجد جامع خرمشهر قوت قلب و آرامش گرفتند و مسجد به منزله مرکزی برای اتصال به خدا بود و در عین حال اباداد معنوی به دلیل آنکه مرکز دیدار و تعمیر رزمندگان بود ، برای آنها مرجع قوت قلب و روحیه بخشی به تعداد من رفت.
وی با بیان اینکه در بعد سازماندهی و تجربی قوا هم چنین مسجد نقشی ویژه داشت ، مراقبت کرد: از یک سو پناه مصدومان و جانبازان می شود ، از دیگر مواردی که قرار است ساماندهی شود و سازماندهی کند که در آنجا قرار بگیرد و مدارهای اعظم گذاشته می شد. مسجد جامع خرمشهر قرارگاه بسیار مهم تاکتیکی معنوی و عرفانی به تعداد می رفت که به رزمندگان قوت و قدرت می بخشید.
حجت الاسلام جوشقانیان در ادامه ابراز كرد: مهمترین قدرت مولفه بعد از انقلاب اسلامی همین جایگاه معنوی مسجد و انسجام ملی با سه مشخصه امام و امت و روحیه انقلابی معنوی بودجه ، مركز و گرانیگاه اصلی این روحیه انقلابی و معنوی مسجد بودجه و تقویت نیرو از مساجدی برمی خاستند که به منزله آموزشگاه تعلیم و تربیت بود و انسانهایی با آلیاژ شهیدانی مانند فهمیده ولو سیزده سال از آنها برمی خاستند.
وی اضافه کرد: این شهید در برخورد با ستاره دارهای نظام سلطه در جنگیدند و این افزایش عمیق معنوی از مسجد به جبهه های تزریق می شود و جبهه مقاومت جان گرفت.
حجت الاسلام جوشقانیان ابراز کرد: مساجد هم در خرمشهر و هم در دیگر شهرها میعاد رزمندگان بودند ، و حجم زیاد آنها از مساجد همه را متحد می کرد وقتی که به شهادت می رسید یا به جانبازی نائل می شد که همه حضور پیکر شهدا یا خاطره داشت گویی رزمندگان در آنجام می شد. محور و پاتوق اعظام ها و حضور رزمندگان پس از بازگشت مساجد بودند.
منبع: مسجد نیوز
N12475/U44/S1,2,/C8/T2