منظور از مسجدمحوری در حل مسئله/ شناخت ظرفیتهای محلی برای پیشرفت

نخستین هماندیشی «حلقههای میانی و الگوی پیشرفت محلی» با موضوع روش حل مسئله به همت بنیاد هدایت و با حضور فعالان فرهنگی و اجتماعی برگزار و در آن تاکید شد: منظور از مسجدمحوری در حل مسئله، هر مسجدی نیست بلکه مسجدی است که متقین در آن رفت و آمد دارند.
به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مسجد خبرگزاری شبستان ، نیز هم اندیشی «حلقه های میانی و الگوی پیشرفت محلی» با موضوع حل مشکل و حضور فعال عرصه فرهنگ و اجتماع و حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان ، مدیرعامل بنیاد هدایت در سالن جلسات معاونت سازمان فرهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
ما باید به تکنولوژی حل کنیم توسط مردم دست یابیم
در این نشست «مجتبی طالبی» از قرارگاه شتابدهی ثامر گفتگو: مقام معظم رهبری در جلسه ای که اول خرداد 98 انجام داد ، درباره بیانیه گام دوم فرمودند که جریان حل می شود اگر شما باید این وسایل را بسازید و کارگران گروه عملیاتی خود را به عنوان برنامه تبلیغاتی و هدایت کنید تا ادامه دهید. یک حرکت عمومی مردم شکل گرفته است.
وی را مشخص کرد: درحقیقت ما باید به تکنولوژی حل کنیم که مردم در آن مشکلات را بپذیرند از مردم با مردم برای مردم باشند. از این حرکات آنها موضعی و مقطعی است که به طور قابل ملاحظه ای ما را با منابع محدودی مواجه کرده ایم که در یک بازه زمانی خاص در خارج از بوشیم و به سمت جامعه جامعه اسلامی حرکت می کند. حلقه های میانی و الگوهای راهبری و حل مشکل صورت ما است.
معرفی الگوی نشاء
هادی فلاحی ، مدیر راهبری منطقه معاونت پیشرفت بنیاد علوی نیز در این نشست به ارائه مدل مجموعه متبوع خود را برای حل مشکل پرداخت و گفت: در الگوی چاپ ما چهار اصل است که برای خیلی زود مبنا و اساسی است. یکی از اصول بحث درمورد مردم است. ما استفاده می کنیم که با مردم طراحی می کنیم ، با مردم اقدام می کنیم ، با مردم نظارت و پیاده سازی می کنیم.
وی به بیان مصادیقی برای حل مشکل با این روش پرداخت و بیان کرد: در سروآباد کردستان ، یک روستای بسیار دور افتتاح شده در کوهستان است که مسیر سنگلاخی دارد و هیچ پیمانکاری در حال حاضر نمی تواند آن را ادامه دهد ؛ دوستان ما از ویژگی کولبرها ، استفاده کرده اند. خود کولبران با قاطر مصالح به آنجا آنجابردند ؛ این فرد پای کار روستای خودشان ایستادند.
منبع: شبستان
N12361/U44/S1,2,/C8/T2