عزم جهادی مسجدیها برای شکست همزمان محرومیت و کرونا

اهالی مسجد «عبدالعظیم(ع)» علیرغم محدودیت و محرومیت اما با توکل و همت توانستهاند اتفاقات مبارکی را رقم بزنند؛ راهاندازی بهداری جهادی، تهیه و توزیع سوپ و دمنوش با دستورالعمل طب سنتی و توزیع بستههای معیشتی ازجمله این فعالیتها است.
به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، مساجد از نخستین و مهمترین پایگاه ها و مراکزی بوده و هستند که در بحران کرونا همه جانبه به میدان آمدند و توانستند با آسیب های مختلف این ویروس مبارزه کرده و بسیاری را شکست داده و از میدان به در کنند. جالب آنکه در این مبارزه و میدانداری، مسجد و مسجدی ها دل هاشان گرم به امداد الهی است و با توکل و توسل و کمترین برخورداری ها، گره گشای مشکلات بزرگ شده اند.
مسجد «حضرت عبدالعظیم(ع)» در یکی از محلات کم برخوردار و مستضعفنشین شهرری ازجمله این خانه های خدا است که با دست های خالی اما همت بلند اهالیش در این شرایط ویژه و حساس، گام های بزرگی برداشته و ملجاء و پناه خانواده ها بوده و است.
حجت الاسلام «علی خوشچشم» درباره فعالیت های جهادی این مسجد در ایام کرونا، اظهار کرد: مسجد «حضرت عبدالعظیم(ع)» دو سال قبل به همت جهادگران و خیران در شهرک علائین از مناطق محروم شهرری ساخته شد. در این منطقه دو هزار خانوار ساکن هستند که 95 درصد آنها زیر خط فقر قرار گرفته اند و از میان آنها 400 خانواره نیاز ویژه به کمک های ماهانه در ابعاد غذایی و پزشکی دارند.
تشکیل 13 کارگروه مسجدی برای محرومیت زدایی
امام جماعت مسجد «حضرت عبدالعظیم(ع)» ادامه داد: پیش از شیوع کرونا و به منظور محرومیت زدایی از منطقه 13 کارگروه ویژه با مشارکت 150 نفر از اقشار مختلف مردمی در مسجد تشکیل و فعال شد که 4 مورد از آنها در دوران کرونا بشدت به کار آمد و به رفع آسیب های این بحران کمک کرد.
حجت الاسلام خوشچشم با بیان اینکه این کارگروه ها خدمات مختلفی عرضه می کنند، گفت: کارگروه های خانواده، غربالگری و شناسایی بیماران کرونایی، کارگروه بهداشت و درمان شامل شناسایی بیماران و ارائه درمان های اولیه به آنها و جلوگیری از ارجاعشان به بیمارستان و کارگروه خیریه به منظور جمع آوری کمک های نقدی و بسته های معیشتی و ... در دوران کرونا خدمات شایسته ای ارائه کرده اند.
منبع:
N11821/U44/S1,2,/C8/T2