روایت مساجد از واقعیت تلخ اسلام هراسی در انگلیس

در حالی که این روزها مسجد هراسی هم تبدیل به پدیده ای در حال افزایش در کشورهای اروپایی از جمله انگلیس شده است مساجد شروع به روایت واقعیت سخت اسلام هراسی در این کشور و راه های مقابله با آن کرده اند.
ماه نوامبر سال جاری میلادی ماه آگاهی از اسلام هراسی با هدف مقابله با پیش داوری ها و تعبیر می شود که مسلمانان انگلیس آنها را تحویل می دهند.
ممکن است برخی از افراد برای اندازه گیری کافی خوش شانس باشند که این آزارها و اذیت ها تجربه نکرده اند و به همین دلیل فکر می کنم که اسلام هراسی مربوط به گذشته است.
اما در مارس 2020 وزارت کشور انگلیس گزارش داد که 50 درصد از جنایات خود را از افرادی که بین سال های 2019 تا 2020 گزارش شده است پلیس گزارش کرد که علیه مسلمانان در انگلیس و ولز بودجه انجام شده است.
در این دوره زمانی سه هزار و 89 تخلف در این زمینه به پلیس انگلیس گزارش شد.
هیچ گروه مذهبی دیگری در انگلیس و ولز برای اندازه گیری مسلمانان این میزان آزار و اذیت را تجربه نکرده اند.
گزارش ها حاکی از آن است که حملات اسلام هراسانه پس از حوادث تروریستی افزایش یافته است. پس از حمله سال 2019 به مساجد «کریستچرچ» نیوزیلند ، حملات اسلام هرگونه دیگر 593 باعث افزایش یافت و پس از بمب گذاری منچستر در سال 2017 این حملات 700 افزایش یافته است.
اما در حالی که این روزها مسجد هراسی را تبدیل به پدیده می کند در حال افزایش در فشار اروپایی از جمله انگلیسی شروع به روایت واقعیت سخت اسلام هراسی در این کشور و راه های مقابله با آن را انجام داده اند.
«شهیده رحمن» ، نویسنده و عضو هیئت امنای مسجد مرکزی کمبریج در این باره گفت: ما قبلا هرگز از کل ملت اسلام هراسی و مسجد هراسی استفاده نمی کنم اما اکنون این تبدیل به پدیده شده است که اکثریت مسلمانان و مکان های عبادی در انگلیس است. با آنها موجود هستند.
وی افزود: من در کمبریج بزرگ شدم و در آن زمان با نژادپرستی در بودیم و خبری از اسلام هراسی نبود. در آن زمان این بود که ما از کجا آمده ایم اما اکنون نیز دینی است که ما پیرو آن هستیم.
رحمن نیز گفت: از اوایل دهه 2000 به دلیل بروز حوادث افتتاح در سراسر جهان به ویژه حمله به القاعده به برج های دوقلو در نیویورک اسلام هراسی باعث شد گرفتار شود.
«عثمان بات» ، امام جماعت و از رهبران اسلامی در کمبریج و هرتفوردشایر نیز در این باره می گوید: ما نمی توانیم اجازه دهیم دین ما نادرست معرفی شود. یکی از تعالیم در اسلام که همیشه وجود دارد این است که اگر کسی جان یک انسان بی گناه را بپذیرد مانند این است که جان همه انسان ها گرفته شده است و از سوی دیگر نجات یک زندگی مانند همه بشریت است.
وی افزود: چگونه یک مسلمان می تواند به شخص دیگری آسیب برساند؟ این بر خلاف آموزه های اسلام است و یک مسلمان واقعی هرگز دست به چنین اقدامی نمی زند.
بات همچنین گفت: هراس مانع ادغام ما در جامعه می شود و به همین دلیل است که عمل می کند اگر ما را به عنوان صلح در جامعه تبلیغ کنیم می توانیم بهترین شکل آموزش را برای همه مردم ماست و در هر کجا که زندگی می کنیم.
شهیده هم این جمله را مجاز می دانم و می گوید: این در اصل به معنای تعامل با استفاده از این است که اسلام را به درستی نمی تواند باهم بکشد و برای این است که این از دین اسلام آگاه می شود.
وی افزود: از طریق صحبت با مردم و برقراری ارتباط آزاد ، گاهی اوقات می توانید دیدگاه مردم را تغییر دهید و باید این گفتگوها را تا جایی که نتیجه می دهید ادامه دهید.
شهیده همچنین گفت: اگر تلاش کنید تا بین بردن تعزب ها از طریق گفتگوی آزاد و آموزش راه مسلمت آمیز برای پرداخت به هر بیماری ای وجود دارد ، اما برای کسی که با تعبیر روبرو وجود دارد ، اگر این یک روز بزرگتر است و باید دائما برای این کار باشد. کار آماده بودن
عضو هیئت امنای مسجد مرکزی کمبریج اقدام کرد: ما باید به طور معمول مضاعف و سخت کار کنیم تا نشان دهیم مسلمانان چیزی نیستند که رسانه ها از آنها تصویر می کنند. اقلیت کوچکی به نام مسلمانان را لکه دار می سازد و این منصفانه نیست که به همه مسلمانان با همین دید نگاه شود.
منبع: شبستان
N11743/U44/S1,2,/C50/T2