مسجد نیوز گزارش می دهد :
مسجدی که به همت بسیجیان در حل بحرانها و کمکهای مومنانه همیشه برقرار است

مسجد «حضرت علیبن الحسین(ع)» از مساجد بسیار فعال در خدمترسانی به نیازمندان به ویژه در بحران کرونا و برگزاری مجالس باشکوه همچون اعتکاف است که نقش اعضای پایگاههای بسیج عزیزه و معراج و کانون شهدای گمنام در این توفیق بسیار پررنگ است.
مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) بیش از همه گفته "صفری" ، مدیر دفتر امام جماعت این مسجد (حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حاتم پوری) ، به مجالس مذهبی بزرگتر در میان شهروندان تهرانی شهر یافت شده است. مراسم اعتراض این مسجد در برخی از سالها با حضور چند هزار نفر محافظت شده و مراسم دعای کمیل هفتگی همچنین باعث شده است که کافی باشد که شما را با تدوین پنج شهید گمنام برگزار کند و این مراسم را در جوار آرامگاه آنها انجام دهد ، زیرا بیش از پیش مخاطب پیدا شده است . معراج شهدای این مسجد بنا شده است برای مشاهده خبرنگار شبستان ، همه روزه میزبان مردم است که برای عرض ارادت به ستارگان هدایت یعنی شهدا خود را از نظر مختلفی در مناطق مختلف 14 و 15 شهر تهران به این مسجد می رساند.در همین ابتدای گزارش باید اشاره کنیم که پایگاه های مقاومت بسیج عزیزه (وابسته به حوزه بسیج 318 حضرت سمانه) و معراج (وابسته به حوزه بسیج 317 امام رضا (ع)) و کانون فرهنگی هنری شهدای گمنام با همراهی هیئت امنا مهم ترین نقش را در برگزاری این چنین جلساتی دارند. این دو پایگاه که از پایگاه های بسیار موفق در سطح ناحیه شهید محلاتی تهران بزرگ هستند با همکاری کانونی ها در دوره شیوع ویروس کرونا نیز زمینه برگزاری مستمر نماز جماعت در حیاط مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) و مجالس در مناسبت های مذهبی و ملی را در تمام فضاهای این مسجد فراهم کرده اند.
بی تردید نقش «رمضان علی کاظمی» ، خادم 50 و چند ساله مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) نیز در نظم بخشیدن به این مسجد و اجرای منظم و جذاب برنامه بسیار موثر است. وی در این ارتباط به شبستان گفت: به دلیل توصیه ها و پیگیری های مکرر حاج آقا (حجت الاسلام والمسلمین حاتم پوری) با حساسیت فعالیت های این مسجد انجام می دهد تا نمازگزاران را مشاهده کنید با مشاهده تمیز این خانه خدا برای حضور بیشتر در این مسجد ترغیب شوند.
اما نکته مهم دیگر در همین ارتباط جایگاه علمی آقای حاتم پوری کرمانی است که در میان ائمه جماعات مساجد تهران زبانزد است. وی که سابقا از معاون و مدیر برجسته مرکز رسیدگی به امور مساجد بودجه و اکنون به عنوان مشاور در این مرکز به مسجدی شما می تواند کند ، در ابتکار جالب ، نگارش "دانشنامه اخلاقی شیعه" را به سرانجام رسانده است و تا کنون 18 جلد از این دانشنامه معتبر چاپ شده است و به گفته خودش کار می کند مجلدات بعدی ، در حال انجام است.
همین جایگاه علمی موجب شده است که مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) در اجرای طرح پیوند مسجد و مدرسه بسیار موفق شود به گونه ای که دانش آموزان بعد از مدارس محله ابوذر در نماز جماعت و برنامه های این مسجد شرکت می کنند و اهالی این مسجد به ویژه امام جماعت و بسیجیان فعال آن در این مدارس حضور در یابند.
دیدار مردمی روسای قوا ، سنتی ثابت در مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) است
شاید همین وحدت و همدلی میان کارگران مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) از خادم گرفته شده با بچه های کانون و بسیج باشد و برنامه هایی را با حضور چندین هزار نفر اجرا کند که گفته می شود در صفحات گفته می شود ، زیرا از این معلم تقلید در این مسجد سخنرانی شده است کنید یا اهالی این مسجد را به حضور بپذیرید بپذیرید. از سوی دیگر فقط از درخواست ارشد کشورمان از جمله روسای قوا و شهرداران تهران در این مسجد دیدار مردمی استفاده شده است. آخرین مورد سخنرانی آیت الله سید ابراهیم رئیسی ، رئیس قوه قضائیه در اردیبهشت ماه 1398 و با شب میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) بودجه ای که طی آن گروه هایی از مردم ، مشکلات خود را با رئیس دستگاه قضا در میان قرار دهید.
از چنین مسجدی توقف می رود که در خدمت شما نیاز به سرآمد باشد که چنین است. این موضوع را با بنری که در سر در این مسجد نصب شده است به خوبی مشاهده کنید اگر از امام خمینی (ره) نقل شده است: بر این اساس خیریه مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) به صورت مرتب از نیازمندان دستگیری می تواند کند و انباری این مسجد بسیار گسترده است همیشه اقلامی از برنج ، گوشت ، مرغ ، چای ، قند ، رشته ماکارانی ، روغن و موجود در ظرف شویی برای کنترل از خانواده های مستضعف دارد. این روند در دوره شیوع ویروس کرونا گسترش یافته است.به گفته صفری نقش پایگاه های بسیج عزیزه و معراج در عمل به توصیه مقام معظم رهبری درباره کمک مومنانه بسیار موثر بوده است. کانون فرهنگی هنری شهدای گمنام نیز که در سال 1382 در مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) تاسیس شد نیز در شناسایی نیازمندان و توزیع سبدهای کالا و اقلام بهداشتی مشارکت دارد. بسیجیان این خانه خدا در همین راستا به منظور همراهی بیشتر شهروندان منطقه ابوذر در کمک رسانی به نیازمندان دیوار مهربانی را که به تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی مزین است و کنار آن نوشته شده، ما ملت امام حسینیم، را مجاورت این مسجد نصب کرده اند. در کنار این دوار مهربانی همواره ایستگاه سلامت دایر است و اقلام بهداشتی همچون ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده با پایین ترین قیمت توزیع می شود. موکب شهدای گمنام نیز در دوره شیوع ویروس کرونا در حیاط این مسجد دایر شده است تا ضمن توزیع اقلام مورد نیاز مردم، کمک های مردمی را نیز جمع آوری کند.
حالا که درباره فضای بیرونی مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) سخنرانی گفت بد نیست بدانید که یکی از دلایل موفیت این مسجد را در برنامه برنامه ها و اجرای طرح های جالب و ارائه شده به نیاز شما ، خودکفائی در دامنه دارایی های مالی لازم است دور تا دور این مسجد ، مغازه ساخته اند که هر ماه مبلغی به عنوان اجاره بها به این مسجد تقدیم می شود. البته با شیوع ویروس کرونا امام جماعت و هیئت امنای مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) به مستاجران در پرداخت اجاره بها مهلت لازم را داد.
وضعیت مسجد حضرت علی بن الحسین (ع) نمونه بسیار موفق و عینی از همدلی تمام ارکان یک مسجد از امام جماعت و کانون فرهنگی هنری تا خادم و بسیجیان است و در سایه همین همدلی ها این خانه خدا به مسجدی برق در نشر معارف دینی است ، ارزش های انقلاب اسلامی و کمک مومنانه شده است.
منبع: مسجد نیوز
N11721/U44/S1,2,/C8/T2