غفلت از مسجد به معنای غفلت از نسلهای آینده است

مسئول دبیرخانه كانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی گفت: ما نباید و نمیتوانیم از خطری كه از كمبود مسجد یا ضعف و نارسائی مساجد، جامعه و جوانان و خانوادهها و نسلهای آینده را تهدید میكند، غافل شویم.
به گزارش مسجدنیوز، پدید آوردن هویتی به نام مسجد، نخست در قبا و سپس در مدینه، در شمار زیباترین و پرمغزترین ابتكارهای اسلام در آغاز تشكیل جامعهی اسلامی است.
وی افزود: خانهی خدا و خانهی مردم، خلوت اُنس با خدا و جلوت حشر با مردم، كانون ذكر و معراج معنوی و عرصهی علم و جهاد و تدبیر دنیوی، جایگاه عبادت و پایگاه سیاست، دوگانههای به همپیوسته ای است كه تصویر مسجد اسلامی و فاصلهی آن با عبادتگاههای رایج ادیان دیگر را نمایان می کند.
مسئول دبیرخانه كانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی با بیان اینکه مسجد، مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه در دیدگاه و اندیشهی مكتب اسلام است، گفت: در مسجد اسلامی، شور و بهجت عبادت خالص با نشاط زندگی پاك و خردمندانه و سالم، در هم میآمیزد و اینگونه فرد و جامعه را به طراز اسلامی آن نزدیك میكند.
عبداللهی تصریح کرد: تا زمانیکه این وظیفه به شکلی ایدهآل انجام نشود، ما نباید و نمیتوانیم از خطری كه از كمبود مسجد یا ضعف و نارسائی مساجد، جامعه و جوانان و خانوادهها و نسلهای آینده را تهدید میكند، غافل شویم.
وی با اشاره به برکات عظیم مسجد طراز اسلامی، اظهار داشت: عمران مساجد و پرداختن به آرایههای معنوی و ظاهری آن، وظیفهی همگان است و هر كسی به اندازهی توان و همت باید در آن سهیم باشد.
مسئول دبیرخانه كانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، مسجد هویت واقعی خود را پیدا کرده است و ایفاگر بسیاری از کارکردهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... است.
عبداللهی افزود: حضور چشمگیر فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد در برنامه هایی همچون مراسم گلباران حرم مطهر رضوی گواهی بر این سخن است که مسجد آغازگر هر حرکت فرهنگی و انقلابی در جامعه است.
17مرداد94
منبع: شبستان
N1166/U0/S2,/C1/T1