مسئول سابق عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان تهران:
توسعه مساجد در یگان انتظامی و نظامی، همچون دهههای ۶۰ و ۷۰ ادامه یابد/ بیشتر نیروهای نظامی کشور مسجدی هستند
آیتالله حسینی مازندرانی با بیان اینکه ساخت و توسعه مساجد در یگانهای انتظامی و نظامی در دهه ۶۰ آغاز شد و در دهه ۷۰ به شدت گسترش یافت، گفت: این روند باید در کنار برگزاری برنامه در مناسبتهای مذهبی و اجرای طرحهای دینی و فرهنگی، ادامه یابد.
گروه مسجد و کانون های مساجد: وضعیت فرهنگی و اعتقادی ورزشی مجری و عملیاتی با پیروزی انقلاب اسلامی کاملاً تغییر کرد و می توانست با قاطعیت گفت انقلاب به معنای واقعی کلمه در این حوزه محقق شود.
نیروی انتظامی که بیش از سایر مجوزهای تصادفی در ارتباط مستقیم و بی واسطه با مردم است نیاز به تحویل روحی و فکری و اعتقادی وجود دارد که انقلاب اسلامی بنابر اعلام کارشناسان در این زمینه نیز بسیار موفق بود. به مناسبت کاملاً رایگان هفته نامه خبررسانی خبررسانی ما برای آگاهی از روند ساخت و توسعه مراکز دینی به ویژه مساجد و نمازخانه در یگانهای انتظامی و مجازی ، گفتگو و گویی با آیت الل «ه «سید رضا حسینی مازندرانی» ، مسئول سابق عقاید سیاسی نیروی انتظامی در شهرها و شهرستان های مختلف استان تهران داشته است که مشروح این گفت و گو را در ادامه می آید:
انقلاب اسلامی ایران زمینه تحریک اساسی در بخش های مختلف کشور را فراهم می کند و هیچ بخشی را نمی توان یافت که از برکات و دستاوردهای انقلاب بهره مند نشده باشد ، این وضعیت به ویژه در حوزه اعتقادی و فرهنگی در قانون اجرای برنامه و صعود وجود دارد؟
همانطور که از عنوان «انقلاب» برمی آید وقتی این رویداد در کشوری بروز می کند و نمی تواند انتظار داشته باشد که انقلاب اسلامی و در پی شکل گیری نظام جمهوری اسلامی ، به رهبری حضرت امام خمینی (ره) در اثرات خود را در جایزه جایگزین کند. ایران اسلامی نشان داد که الحمدالله در یگان های رقابتی و انتظامی نیز شاهد آن بودیم. این روند در زمانی که شهربانی ، ژاندارمانی و کمیته انقلابی است که با دوره زعامت رهبر کبیر انقلاب اسلامی شده بود وجود داشت و پس از ادغام این نیروها در سال 1370 و تشکیل نیروی انتظامی ، تداوم یافت.
مهمترین راهکار برای تغییر ساختار و بافت فرهنگی هر مجموعه ای از جمله مجازات و نیروی انتظامی ، گسترش مراکز دینی به ویژه مساجد است که این وضعیت در ابتدای دهه 60 در این مراکز شروع و در دهه 70 به اوج خود رسید. اگر قرار است مراکز انتظامی و مجازی در مسیر انقلاب اسلامی باشد و بیش از گذشته به مردم و نظام خدمت کرده باشد ، باید در این مراکز ادامه یابد.
روند تاسیس مساجد و نمازخانه ها در یگان های انتظامی و شهرهای مختلف استان تهران در 25 سال که شما مسئول عقیدتی سیاسی در این استان بودید ، چگونه بود؟
آیت الله مشکینی و مرحوم آیت الله مهدوی کنی در کمیته های انقلاب اسلامی ، شهرهای ها و ژاندارمری ها در سراسر کشور از جمله در شهرستانهای مختلف استان تهران از شهریار و ورامین تا قیامدشت و ری انجام شد.
حسن و همراهی خوبی در این زمینه از سوی ائمه جماعات مساجد و استادان و طلاب حوزه های علمیه این شهرها صورت گرفت و ما را با سرعت و شتاب آزاد کرد ، فضای فرهنگی انقلاب اسلامی را در یگان های مختلف کمیته ، شهربانی و ژاندارمری تسری گفت. در واقعیت اگر همراهی حوزویان و مسجدی ها به ویژه ایه جماعات و استادان حوزه های علمیه نمی توانست انقلاب فرهنگی کند به معنای واقعی در کلانتری ها و سایر مجموعه های مرتبط با نیروی انتظامی در شهرستانهای پاکدشت ، قیامدشت ، حسن آباد ، شهرری ، شهریار و سایر نقاط استان تهران ایجاد می کنیم. ما وحدت عموم مردم به ویژه حوزویان ، مسجدی ها و هاجرایی را در این کار بزرگ مشاهده می کنیم.
روند توسعه فرهنگی یگان انتظامی و کلیت مجموعه نیروی انتظامی در دهه های 80 و 90 چگونه می توانید آن را انجام دهید؟
الحمدالله با تدابیر مخالفت با حمایت سیاسی در ادوار مختلف و همچنین دو سال اخیر که حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی ، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا ، گسترش معارف دینی و ارزش های انقلاب اسلامی در نیروی انتظامی با قدرت دنبال می شود. ما فقط به کارمندان ناجا می گفتیم که شما سربازان امام زمان (عج) هستید و کارمندان بخش عقیدتی سیاسی ، مرزبانان اعتقادی در این نیرو هستند. الحمدالله کلانتری نیز با حسن نیت است که با مساجد داشتن و حضور مستمر در این خانه های خدا و استفاده از رهنمودهای ائمه جماعات معمار و با سابقه در هر منطقه ، در صورت حفظ روحیه ایمان و اخلاق در خود ، در نگهداری از جان و مال و ناموس مردم نیز توفیقات زیادی به دست آورند.
روند حضور کارکنان کلانتری ها در مسجد به نظر من می رسد بیش از یک کار سیستماتیک باشد ، از روندی نامنظم تبعیت نمی کند ، آیا برای این موضوع در صورت تمایل به تدریس تدریس می شود؟
از ابتدای تاسیس کلانتری ها در شهرهای مختلف کشور این شرایط وجود دارد که نیروهای امنیتی باید ارتباط برقرار کنند با این جماعت شما را مجبور می کند و از رهمنودها استفاده می کنید و اگر آنها در توسعه امنیت در سطح مکان و سایر موارد استفاده می کنند ، دلیل این کار شما چیست؟ خود را سربازان امام زمان (عج) و تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی را نیز وطیفه شرعی خود را دان داند ، به صورت سیستماتیک باید به صورت منظم و مستمر در مساجد موجود است که عموم این کار انجام می شود.
در واقع تحقق این هدف برای تقویت وحدت میان همه کشورهای ارکان و ورزش های مجازی و عملیاتی باعث افزایش قدرت ، بسیجی دلاور ، پاسداران جان برکف و ارتشیان به شما کمک می کند کند. این موضوع از این منظر نیز مهم است که اکثریت مجرب در کشور ، مسجدی هستند. دشمن در مخالفت با مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی هیچ تعریفی با کسی ندارد و برای بسیج ، سپاهی یا ارتشی یا نیروی انتظامی فرقی نمی تواند کند ، اگر مساجد هم باشد باید مروج وحدت بین همه نیروها و آحاد ملت موجود باشد.
منبع: مسجد نیوز
N11568/U44/S1,2,3,/C8/T2