حمله به یک خبرنگار انگلیسی بهخاطر بازدید از مسجد لندن!
یک روزنامهنگار انگلیسی پس از بازدید از یکی از مساجد لندن در «ماه آگاهی از اسلامهراسی» و نگارش مقالهای درباره چرایی بازدید لندنیها از مسجد این شهر، مورد حمله آنلاین صدها نفر قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری مسجد نیوز به نقل از «MyLondon»، «سیان الوین»، روزنامه نگاری است که پس از بازدید از یکی از مساجد لندن در ماه آگاهی از اسلام هراسی مورد آزار و اذیت آنلاین صدها نفر قرار گرفت.
او در مقاله ای درباره چرایی اینکه همه لندنی ها باید از مسجدی که در این شهر وجود دارد، بازدید کنند، نوشت و به دلیل نگارش این مقاله به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
الوین در این باره می گوید: من شخصاً از حضور در این مسجد لذت بردم، مطالب بسیاری در مورد دین اسلام یاد گرفتم که قبلا اطلاعات کمی در مورد آن داشتم و مورد احترام و مهربانی بسیار زیاد قرار گرفتم.
وی می افزاید: من همیشه می خواستم تجربه خود از بازدید از این مسجد را با مخاطبان خود در میان بگذارم، بنابراین روایت خود در این زمینه را منتشر کرده و به خانه رفتم اما یک ساعت بعد موجی از پیام های انتقاد آمیز و آزار دهنده را بر روی صفحه توئیتر خود دیدم.
این روزنامه نگار انگلیسی همچنین گفت: آنها مرا احمق خواندند اما من می دانستم که مشکل اصلی و اساسی کجاست. در حقیقت این ها پیام هایی اسلام هراسانه و نژادپرستانه بود.
به گفته الوین، واقعیت سخت این است که مسلمانان در لندن باید هر روز با اسلام هراسی مبارزه کنند.
آزار و اذیت و اسلام هراسی علیه مسلمانان فقط در فضای مجازی و به طور آنلاین نیست بلکه در زندگی واقعی مسلمانان انگلیس هم جریان دارد.
آمار نشان می دهد که پس از حمله تروریستی به مساجد در نیوزیلند که 51 کشته بر جای گذاشت، جرائم ناشی از تنفر به ویژه علیه مسلمانان در انگلیس به شدت افزایش پیدا کرد.
«سیان الوین» می گوید: به همین دلیل است که ماه آگاهی از اسلام هراسی بسیار دارای اهمیت است. این نوع آزار و اذیت در جامعه ما رواج بسیار زیادی بسیار پیدا کرده است و باید راهی برای جلوگیری از گسترش نفرت وجود داشته باشد.
گزارش های رسمی منتشر شده نشان می دهد که جرایم ناشی از تنفر با انگیزه های مذهبی تنها در 3 سال گذشته 40 درصد افزایش داشته و 52 درصد این جرایم به طور مستقیم مسلمانان را هدف قرار گرفته است.
این اطلاعات پس از آن یافت شد که گزارشی جداگانه از سوی «کمیسیون برابری و حقوق بشر» آشکار کرد که 70 درصد مسلمانان در یک نظر سنجی سراسری گفته اند که تعصب ها و پیش داوری ها را در زندگی روزانه خود تجربه کرده اند.
منبع: مسجد نیوز
N10991/U30/S1,2,3,4,7,/C50/T1